Pagaards historie

1929: Firmaet bliver grundlagt som installationsvirksomhed.

1942: Udsen Pagaard overtager firmaet og viderefører det herefter som Pagaard Elektro.

1973: Udsen's to sønner Jørn & Per overtager i fællesskab firmaet og driver det videre under samme navn med Per som administrende direktør.

1981: Velux beslutter sig for at placere en beslagvirksomhed i byen, og det bliver i et vist omfang starten på automatiksiden i Pagaard Elektro, som siden nøje har fulgt med udviklingen inden for automatik til alle områder inden for industrien samt selvfølgelig også de almindelige traditionelle el-installationer.

1997: Per & Jørn beslutter sig for at sælge firmaet, og pr. 1. maj bliver Pagaard Elektro APS solgt til Henning Lund i Horsens, som kører firmaet videre under samme navn, men som Pagaard Elektro A/S. Per træder ud af firmaet og Jørn fortsætter - som overmontør - indtil sommeren 2002, hvor han går på efterløn. Daglig leder af firmaet bliver Steen Andersen.

2001: Henning Lund og Steen Andersen overtager i fællesskab Julsgaard EL i Brædstrup i 2001. Steen Andersen rykker til Brædstrup, og Torben Lund, der blev udlært her i firmaet i 1990 overtager lederstolen.

2005: Pagaard Elektro A/S, beskæftiger pt. mere end 13 dygtige medarbejdere.

2007: Pagaard Elektro A/S, beskæftiger pt. mere end 20 dygtige medarbejdere.

2008: Pagaard Elektro A/S, beskæftiger pt. mere end 16 dygtige medarbejdere.

2009: Lars Hansen køber en part i firmaet, så han bestyrer den sammen med Torben Lund. Pagaard Elektro A/S, beskæftiger pt. mere end 13 dygtige medarbejdere.