El-tekniske installationer til industri og landbrug

Pagaard El har stor erfaring med alle typer el-tekniske installationer, og vi er altid opdateret på den nyeste teknik og kan guide til den bedste løsning.

El-tavler

En veldesignet og brugervenlig styretavle kan gøre selv komplicerede løsninger meget enkle. Pagaard El har mange års erfaring som tavlebyggere, og vi er dygtige til at finde de helt rigtige tavleløsninger. Vi opbygger alle former for styretavler efter kundens ønsker og specifikationer. El-tavler leveres med en fyldestgørende dokumentation.

Landbrugsinstallationer

Har du brug for el-installationer inden for landbrug? Vi udfører nye landbrugsinstallationer og reparationer på eksisterende installationer uanset størrelsen på dit landbrug. Vi løser opgaver for store landbrug med en fuldt automatiseret produktion samt den lille fritidslandmand. Så ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi kan klare alle typer opgaver. Ring og få en uforpligtende snak!

Industriinstallationer

Pagaard El har i mange år beskæftiget sig med alle former for industriopgaver - herunder installation, fejlfinding

og driftsoptimeringer af industriinstallationer. Vores store ekspertise gør, at vi betragtes som en meget seriøs og kompetent samarbejdspartner, og vi har specialiseret os i fejlfinding på maskin- og procesanlæg. Undgå dyre driftstop og nedbrud! Vi tilbyder at være jeres faste servicepartner og dermed sikre, at jeres el-installationer altid fungerer optimalt.

Vi har desuden stor erfaring med PLC-programmering og industriautomation, herunder automatisering af maskiner, motorer, sikkerhedssystemer, robotter, computere og meget mere! Faktisk er det en hel afdeling for sig, som du kan læse meget mere om her.

Pagaard Automation